torstai 31. joulukuuta 2015

Pakko ommella! Intoa ja haparointia

12.2.2015

Saumurini on taas ollut ahkera! Jatkan kevättä kohti kulkemista kepeiden kankaiden kanssa. Nyt on helmikuun alku ja aurinko on näyttäytynyt parin päivän ajan - edellisestä kerrasta tuntuu olevan todella pitkä aika!
   Kokeilin samalla väljän T-paidan kaavalla kolmea eri kangasta, ja malli on erittäin hyvä. Paita on sopivasta kohdasta väljä, mutta istuu napakasti lantiolle, joten helman pituutta pystyy säätelemään.


Tämä kangas on joustamatonta puuvillaa ja hieman juhlavampi kuin kaksi seuraavaa. Merellinen raitakuosi on luomujerseytä ja uskomattoman pehmeää materiaalia. Pidän myös pallokuvioisen kankaan leikkisyydestä.




Turkoosi raitakangas löysi tiensä myös sporttiseen mekkoon; yhdistelmä valkean trikoon kanssa on hyvin valoisa ja keveä.


Pidän myös kierrättämistä kunniassa. Kirpputoreilta löytää joskus kivoja juttuja, joista tietää, että ne löytävät uuden elämän jossakin toisessa muodossa. Tämän liivimekon sininen osio on ommeltu alun perin todella väljistä trikoohousuista - kangasta on jäljellä vieläkin.



Ja pikkuisilleni pyöräytän aina jotakin pienistä hukkapaloista. Tässä hamonen ja T-paita kesää odotellessa!



Tunikoita, T-paitoja ja peruspitkähihaisia tulee kuin liukuhihnalta!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti