torstai 31. joulukuuta 2015

Kevät sujuu saumaten

3.3.2015

Kun taas kirjoitan tätä, on jo maaliskuun alkupuoli, ja kevät näyttää yllättäneen meidät. Lumi on painunut paljon, eikä merelle ole mitään asiaa: leuto ja sateinen hiihtoloma viimeisteli helmikuussa alkaneen suojasään. Minulle itselleni kevät alkoi jo joulun jälkeen, enkä vieläkään ole saanut kyllikseni kirjavista kankaista. Mekoissa ja tunikoissa kukkivat hyvin erilaiset puutarhat.











Nämä kankaat löytyivät Kajaanin Eurokankaan loppumyynnistä, ja ostinkin paljon! Raglanhihainen liivihame on todella hyvin istuva ja siihen sopii hyvin monenlainen kangas. Salmiakkikuvioinen velourkankainen tunika on yksi lempioloasuistani. 



 Alla oleva vaaleanpunainen kangas on Nanson mallistosta.



Seuraavassa mekkokokoelmassa ja unelmanohuessa silkkivoileekankaisessa hihattomassa paidassa kesä on jo niin läsnä, että pelkkä mielikuva lämmittää.


Tässä luomujerseykangaspalasessa on läsnä kaikki kuuman kesäpäivän värit samassa kankaassa: oranssi edessä ja keltainen takana.



Yksinkartainen hihaton mekkomalli on todella toimiva, rento ja mukavasti laskeutuva hyvin monella kuosilla ja kangaslaadulla toteutettuna.


Voileekangas oli yksikuvioinen, ja palasesta riitti erisävyisiä kuvioita kahteen erilaiseen toppiin.







Palelevaisen ihmisen unelmayöpaita maksipituuksilla joka tavoin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti