torstai 4. toukokuuta 2017

Varavaatteita muksuille

Käytännön tarve ja keveämmät kelit tarkoittavat sitä, että mummolavierailuilla olisi lapsosilla hyvä olla vaihtovaatetta ulkoleikkien jälkeen. Kaivelin siis hukkapalojen kasojani ja ahkeroin monenlaisia alus- ja päällysvaatteita samoja peruskaavoja muunnellen. 

T-paidat ovat aina tarpeen. Kokoihin 122 ja 104 ei tarvitse paljon kangasta. Tummansinivalkoraitainen trikoo on Jyväskylän nettikangaskaupasta, ja siniroosakukkainen on Majapuun Lillestoff-mallistosta.






Seuraava setti pienelle tytölle sisältää perusleggingsit ja trikoopuseron, johon lisäsin helmaan poimutetun kaitaleen.



































Pojan trikooleggings ja -pusero ovat R-Collectionin pop-up kangaslöytöjä. Peruspaitoja ja housuja kuluu enemmän kuin ehtii koskaan ahkeroida.






















Limenvihreä ja musta perustrikoopusero on Hassut oliot -kangasta Löytö-Palasta, ja mustat housut ja pusero Eurokankaan trikoota.






Pienelle tytölle ompelin ihanasta lintukuvioisesta trikoosta pusero- ja leggings-setin, kaula-aukossa on luumunvärinen resori.








Tässä liivihameessa on mallimuunnokseni, jossa hihattomaan malliin lisäsin pienet perhoshihat ja helmaan kuminauhakujan. Pienet paikkataskut asettuvat vinosuuntaisesti ikään kuin hieman eri korkeudelle, mutta tokko tuo menoa haitanne :)!



Kesäisemmmille keleille tai hihattomaksi aluspaidaksi riitti tämä pienen pieni hukkapala pehmeää luomutrikoota.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti